Certificering

NOA
Kwaliteit en service zijn mooie woorden, maar u heeft meer aan zekerheid en garantie. Daarom hanteren wij in onze werkzaamheden de NOA-Afbouwgarantie. Speciaal voor particulieren heeft de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA.nl) met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond afspraken gemaakt over algemene consumentenvoorwaarden. Hierin zijn de rechten van zowel de consument als het afbouwbedrijf vastgelegd en verdwijnen de kleine lettertjes uit het contract. Het keurmerk staat niet alleen voor de zekerheid van een goed eindresultaat, maar ook voor duidelijkheid: heldere offertes, duidelijke afspraken en probleemoplossend vermogen. Zo mag u van ons verwachten dat wij ons volledig inzetten om uw planning te realiseren en met u meedenken en adviseren waar nodig. Een kwestie van verantwoordelijkheid nemen.

Voor zakelijke opdrachtgevers hanteren wij de leveringsvoorwaarden van de NOA. Voor particuliere opdrachtgevers kunnen wij speciale consumentenvoorwaarden en de NOA-Afbouwgarantie verstrekken. Deze zijn in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis vastgesteld. Wij staan garant voor vakwerk, prijsafspraken en een duidelijke planning.

Op de website ubentbeteraf.nl vindt u meer informatie over NOA-Afbouwgarantie en de volledige consumentenvoorwaarden met alle garanties.

Stuckeur
Als kwaliteitsbewuste opdrachtgever gaat u natuurlijk het liefst met een betrouwbare partner in zee. Een stukadoorsbedrijf met een Erkende en herkenbare kwaliteit bijvoorbeeld. Door de onafhankelijke Stichting Afbouwkeur is ons het certificaat "Stuckeur" uitgereikt. Als gekwalificeerd bedrijf voldoen wij aan specifieke eisen op het gebied van techniek en bedrijfsvoering. Wij werken volgens onbetwiste richtlijnen en gebruiken de juiste materialen en gereedschappen. Ook besteden wij aandacht aan (bij)scholing van onze vakmensen. Zodoende hebben wij als Stuckeur-bedrijf verstand van materialen en technieken. Regelmatig wordt de kwaliteit van onze werkzaamheden op de bouwplaats getoetst door een onafhankelijke instantie.De hoofdaannemer loopt risico’s als de onderaannemer zijn premies niet afdraagt. Als Stuckeur-bedrijf worden wij hierop gecontroleerd. Daarom sluit het werken met een Stuckeur-bedrijf zeker voor de hoofdaannemer en eigen bouwer onnodig risico uit. Natuurlijk hebben wij onze administratie goed op orde. Voor ons keurmerk worden onderhanden projecten en onze bedrijfsvoering regelmatig door onafhankelijke deskundigen getoetst. Offertes zijn helder en duidelijk. Zo wordt er al in een vroegtijdig stadium aangegeven of er sprake is van meer- of minder werk. Meer informatie over onze keurmerken kunt u vinden op afbouwkeur.nl en ubentbeteraf.nl.

Savantis
Vof De Moes Stucadoorsbedrijf is door Savantis erkend als leerbedrijf.

Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om jongeren een volwaardige leerwerkplek te bieden. In ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding.

Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst.

Contact

De Moes Stucadoorsbedrijf 

  • Telefoon: 0299-397829
savantis noa logo-klein stuckeur